Jahelno-banánové lívanečky s kokosem

Tak tu máme další oblíbenou snídaňovou kombinaci – banán/kokos. Tentokrát jsem ale vyzkoušela místo omelety udělat lívanečky a využít jahelných vloček, které jsou jemné. Směs, kterou vytvoříte, můžete použít jako omeletu, lívanečky jsou jen příjemnou změnou.

Porce: pro 2 osoby

Ingredience:

2 BIO vejce (celé)

1 polévková lžíce sójového mléka

1/2 rozmačkaného banánu (ideálně více zralý)

3 polévkové lžíce jáhlových, jemně mletých vloček (prodává DM drogerie)

1 polévkovou lžíci kokosu

Trochu sušených brusinek

Trochu kokosového oleje

Postup:

Smíchejte všechny ingredience a zahustěte vločkami dle potřeby. Zahřejte lívanečník, vymažte jej kokosovým olejem a udělejte lívanečky.

Lívanečky ozdobte plátky banánu a brusinkami a podávejte s tvarohem nebo jogurtem dle chuti.